ŠPORTNO POLETJE 2020 – povabilo društvom za sodelovanje

Tudi letos smo naše Športno poletje načrtovali kot običajno, s tekmovanjem v velikih kanujih za četrtne skupnosti, predstavitvijo programa društev in jadralano regato za Pokal ljubljanskega zmaja. Ker se je celotno življenje obrnilo, smo temu primerno prilagodili tudi naše dogodke.

Jadralna regata bo izvedena, a le tekmovalni del, brez gledalcev in družabnega dela dogodka, predstavitev društev pa bo izvedena na nekoliko drugačen način, na širšem območju bomo predstavili igrico Človek, razgibaj se!, z upoštevanjem varnostnih navodil in skrbnim pristopom do mimoidočih.

RAZPIS za društva

Datum: sobota, 13. 6. 2020

Ura: 10h do 13h

Lokacija: Ob Ljubljanici na delu Trnovskega pristana, Špice, skozi Botanični vrt do urbanega čebelnjaka pri Orlovi ulici.

Način predstavitve: Na stojnicah, ki bodo postavljene na večjem razmaku, bosta na eni stojnici dobili prostor dve društvi, ki bosta na dovolj velikem razmaku in pod vsemi potrebnimi varnostnimi pogoji predstavili svoje društvo ali panogo, hkrati pa bosta to tudi dve “postaji” naše igrice Človek, razgibaj se!, http://www.razgibajmoljubljano.si/2020/03/24/clovek-razgibaj-se/, ki jo bomo iz papirnate oblike postavili v naravo. Društvi, ki bosta na stojnici bosta poskrbeli za dve vaji iz igrice, ki jih bodo mimoidoči izvajali.

Podrobne informacije bodo društva dobila po prijavi.

Prijavo oddajte preko spletne prijavnice, najkasneje do 5. junija 2020.

SPLETNA PRIJAVNICA