Športne igre zaposlenih

V soboto 04. septembra so v Ljubljani potekale že 7. Športne igre zaposlenih. Tako kot že pretekla leta, je tudi letos Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez, v Ljubljani organizirala dogodek, katerega namen je spodbuditi poslovno javnost k športnemu udejstvovanju in druženju ter s tem razvijati tudi pomembno vez med gospodarstvom in športom.

S sobotnim dogodkom se je hkrati pričel tudi Teden Športa, ki bo v Ljubljani v sklopu programa Razgibajmo Ljubljano potekal vse do sobote, 11. septembra, ko se bo zaključil z dogodkom Športna tržnica na Pogačarjevem trgu.

Na otvoritvi iger sta udeležence nagovorila predsednik Športne zveze Ljubljane in prvi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, mag. Janez Sodržnik in Boštjan Pungrčar strokovni sodelavec Športne zveze Ljubljane, vodja ljubljanskih iger. Po končanem otvoritvenem delu so udeleženci odšli na športna prizorišča, kjer so se pomerili v petih različnih disciplinah. Mali nogomet in šah sta potekala v dvorani Športni center Triglav, košarka 3 na 3 je potekala v telovadnici OŠ Vita Kraigherja, odbojka se je igrala v dvorani GIB, kegljači pa so se pomerili na kegljišču Staničeva. Tako kot vsa leta tudi letos prijavnine ni bilo.

Podkategorije: