ŠPORTNO POLETJE 2020

Končno se premika!

13. junij, 10h – 13h

Dogodek bo le na Špici.

V soboto bomo prvič letos postavili v Ljubljani na ogled športne programe. Ker smo se odločili za tržnično obliko, jih bomo res postavili bolj na ogled … ampak, nikakor ne bomo pozabili na gibanje.

Aprila smo pripravili namizno igro Človek, razgibaj se!, s katero smo predstavili Otoke športa v Ljubljani in spodbudili ljudi h gibanju tudi doma. V soboto pa bomo to igrico prestavili na teren. Tako boste lahko na dovolj veliki razdalji tekmovali s svojimi znanci in prijatelji med stojnicami društev, ki bodo v soboto predstavljali Otoke športa. Na vsaki stojnici boste lahko izvedli eno vajo iz igrice, če boste izvedli vseh 25 vaj, boste dobili dve nagradi, praktično, ki vam jo podarimo mi in zadovoljstvo po zaključeni vadbi, ki si ga boste podarili sami!

Za tiste, ki nas ne boste obiskali ob LJubljanici, pa nas lahko, tokrat poskusno, spremljate preko živega prenosa na facebooku oz. kasnejšega posnetka. Všečkajte dogodek, da boste obveščeni o naših dejavnostih https://www.facebook.com/events/579232166322461/