Športna pomlad 2021 – program

Pretekli teden smo se po dolgem času družili na dogodku Igraj se z mano na Kongresnem trgu in na Pohodu po Barju, ki ga je organiziralo Turistično društvo Barje.

Še do četrtka, 3. junija traja akcija LJUBLJANA NA KOLESU, ki je del akcije Kolesarimo.Skupaj. Častni pokrovitelj akcije Ljubljana na kolesu je podžupan, prof. Janez Koželj. Ker se naslednje dni ne moremo izgovarjati na slabo vreme, usedite se na kolo in nabirajte kilometre za sebe, če pa se prijavite na spletni strani https://kolesarimoskupaj.si/prijave/ in vpišete tudi četrtno skupnost, ki jo zastopate, lahko ob koncu akcije sodelujete tudi v nagradnem žrebanju.

Ker je res vedno prijetneje preživljati športne urice na prostem vabljeni na dejavnosti, ki so vam v Ljubljani na voljo v tem tednu. Športna pomlad v Ljubljani se je prebudila in se še ne bo zaljučila s četrtkom, saj smo s programom brezplačne rekreacije letos komaj začeli. Zato preverite program in se nam pridružite!

KOLESARSTVO

Cestno kolesarstvo, KD Rog – https://kdrog.si/vadba-za-amaterske-kolesarje.html

Gorsko kolesarstvo, KD Rajd – https://www.kd-rajd.si/events/

Gorsko kolesarstvo, ŠD GOlovec trails – https://golovectrails.com/mtb-rekreacija/

TEK

Tek za začetike – ŠD Urbani tekači – https://www.urbanitekaci.com/treningi-v-ljubljani

SVETOVANJE NA OTOKIH ŠPORTA

Vadba na zunanjih trim napravah in napravah za ulično vadbo – https://www.szlj.si/programi/razgibajmo-ljubljano/otoki-sporta/

Program brezplačne rekreacije sofinancira Mestna občina Ljubljana