Zaključek Zimske rekreativne lige v dvoranskem nogometu

V soboto, 07.05.2022 se je v članski kategoriji zaključila Zimska rekreativna liga v dvoranskem nogometu, ki jo je organizirala Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav. Zimska liga v dvoranskem nogometu je potekala po turnirskem načinu, odigralo se je pet turnirjev.

Zimska rekreativna liga v malem nogometu je tudi v letošnji sezoni potekala v dvorani Športnega centra na Vodovodni cesti 25. Prve tri ekipe so za osvojena mesta prejele pokale, prejele pa bodo tudi nagrade na prireditvi Športnik Ljubljane 2022.

Končni vrstni red:

1.           Mesto FC SMLEDNIK

2.           Mesto LITOSTROJ POWER

3.           Mesto EKO KLINER

4.           Mesto TOP TEAM

Rekreativna lig v malem nogometu se je preselila na zunanja igrišča. Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Športnim centrom Triglav tudi letos izvaja Letno rekreativno ligo v malem nogometu, ki se je v članski in Abraham kategoriji pričela v torek, 10. maja na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami« in na zunanjem igrišču na Kodeljevem-igrišče C.

Zimsko in Letno rekreativno ligo v malem nogometu sofinancira Mestna občina Ljubljane.

V torek, 10.05.2022 se bo v organizaciji Športne zveze Ljubljane in v sodelovanju Športnega centra Triglav pričela ljubljanska Letna rekreativna liga v malem nogometu. Ljubljanska rekreativna v malem nogometu bo tako kot vsa leta do sedaj potekala med tednom na zunanjih asfaltnih malo nogometnih igriščih.

V torek, 10.05.2022 se bodo tekmovanja v starostni kategoriji Abraham pričela na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami« in na zunanjem igrišču na Kodeljevem-igrišče C. Članske tekme pa se bodo pričele v sredo, 11.05.2022  na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami«.

Informacije o tekmovanju lahko spremljate na spletni strani Športnega centra Triglav https://www.sctriglav.si/2022/04/07/lrl-v-malem-nogometu-2022/.

Letno rekreativno ligo v malem nogometu 2022 sofinancira Mestna občina Ljubljane.