ŠPORTNO POLETJE 2020: REZULTATI TEKMOVANJA ČETRTNIH SKUPNOSTI V VELIKIH KANUJIH

Četrto tekmovanje četrtnih skupnosti je zaznamovalo letošnje leto, leto odpovedi, omejetev in nedruženja.

Zaradi epidemije smo letošnji dogodek Športnega poletja razdelili na dva dela. Kajakaški del, za katerega skrbi Kajakašna zveza Slovenije smo tako izvedli v času, ki ga prejšnja leta ne bi mogli, saj je to čas tekmovanj doma in po svetu in ponavadi v tem času ekipe, ki pripravlja tekmovanje, ni “doma”.

Ko smo že mislili, da se bo dogodek odvil kot je treba, s tekmovalci, gledalci in glasnimi navijači na obrežju Ljubljanice, je prišel nov odlok o druženju. Zato smo se odločili in dogodek, izpeljali brez gledalcev.

Prepričani smo, da bo Tekmovanje četrtnih skupnosti v velikih kanujih postalo stalnica in upamo, da bomo drugo leto spet lahko povabili gledalce in navijače, da nas bodo spodbujali v vse bolj vročih bojih v čolnih.

Letos smo tekmovali na novi lokaciji, v Trnovskem pristanu, med Prulskim mostom in izlivom Gradščice. Sodelovalo je osem četrtnih skupnosti, ki so bile sestavljene iz članov sveta, članov društev in drugih krajanov. Smo pa veseli, da so se nam  letos v večjem številu pridružili tudi zaposleni na MOL-u!

FOTOGALERIJA: https://www.flickr.com/photos/143482932@N04/albums/72157715018889168

In rezultati? Zmagovalci pri nas so vsi, nekateri pa so malo boljši. Letošnji izločilni boji so bili zares tesni, saj je v obeh polfinalnih bojih odločal fotofiniš!

REZULTATI:
1. mesto: Četrtna skupnost Vič
2. mesto: Društvo rekreativcev MOL 1
3. mesto: Četrtna skupnost Trnovo
4. mesto: MU MOL, Služba za organizacijo dela mestnega sveta (SODMS)
5.-8. mesto:
Četrtna skupnost Moste
Četrtna skupnost Rudnik in Četrtna skupnost Šiška (tekmovali sta pod imenom RUŠI)
Četrtna skupnost Trnovo
Društvo rekreativcev MOL 2, v kateri so bili tudi člani Četrtne skupnosti Bežigrad. 

Čestitamo velikim zmagovalcem, ekipi ČS Vič ter ostalim trem finalistom, ekipam DR MOL 1, ČS Trnovo in MOL, SODMS! Vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za udeležbo in prijetno vzdušje ter se vidimo drugo leto, ko upamo, da nas bo še več!

Partnerji in izvajalci dogodka:

Za Razgibajmo Ljubljano: