ŠPORTNA POMLAD 2020

DOGODEK JE PRESTAVLJEN NA MAJ. TOČEN DATUM SPOROČIMO!

Svetovni dan namiznega tenisa in vadba na otokih športa

!!!!! V Razgibajmo Ljubljano spremljamo situacijo v zvezi z zbiranjem ljudi na organiziranih dogodkih in organizacijo dogodkov zaradi korona virusa, a smo se kljub temu odločili, da s pripravo Športne pomladi nadaljujemo po načrtovanem programu.  Ali bomo dogodek izvedli ali ne oz. v kakšnem obsegu, se bomo odločili 30. marca, glede na takratno situacijo.

Z letošnjo Športno pomladjo se bomo s programom predstavitve namiznega tenisa, otokov športa in drugih športnih dejavnosti ter vadb, prvič letos, predstavili v centru Ljubljane.

Dogodek je za obiskovalce brezplačen.

Rdeča nit letošnje Športne pomladi  bosta Svetovni dan namiznega tenisa in vadbe na Otokih športa v Ljubljani.

Ob svetovnem dnevu namiznega tenisa bomo predstavili namizni tenis, pridružili se nam bodo aktivni tekmovalci, pričakujemo pa tudi udeležbo dela ekipe, ki se je že uvrstila na letošnje olimpijske igre v Tokiu. Popoldan boste lahko ob dnevu odprtih vrat obiskali tudi ljubljanske namiznoteniške klube, ki bodo pripravili program za vse kategorije, od najmlajših, do veteranskih kategorij.

Vadba na otokih športa – trim napravah in napravah za ulično vadbo je v Ljubljani vedno bolj prepoznavna, tudi zaradi programa brezplačne predstavitve na otokih športa, ki jo Mestna občina Ljubljana sofinancira zadnja leta, s pomočjo strokovnega kadra naših društev, pa jo izvajamo v programu Razgibajmo Ljubljano. V soboto po dogodku v centru Ljubljane pa vas bomo povabili na lokacije otokov športa po Ljubljani. Točne lokacije bomo objavili konec marca.

Pri animaciji, ki simulira vadbo na otoku športa se nam bodo pridružila naša športna društva, ki bodo predstavila tudi pomladanski športni program (vadbe teka, kolesarske vadbe, predlogi za pohodnike indr.) ter poletni počitniški program.

Razpis za sodelovanje na Šprotni pomladi (za društva, zavode, podjetja, … ) https://www.razgibajmoljubljano.si/2020/03/04/sportna-pomlad-2020-prijavnica-za-drustva/

Izvajalci: