ŠPORTNA ZIMA – SVETOVNI DAN SNEGA V LJUBLJANI 2019 – razpis in prijavnica

Ker je zima, vsaj koledarska, pred vrati, smo tudi v Razgibajmo Ljubljano že pripravili smučino za Športno zimo v Ljubljani.
Društva lahko sodelujete z nami na dva načina:
1. s sodelovanjem na Svetovnem dnevu snega, 18.1.2019 v centru (razpis spodaj)
2. da nam posredujete vaš program zimskih dejavnosti  in zimskih športnih počitnic. Oboje bomo objavili na spletni strani, če bo program še aktualen, ga bomo oglaševali tudi na Svetovnem dnevu snega.
 
RAZPIS za Svetovni dan snega v Ljubljani 2019:
Društva, ki imate programe, vezane na zimo vabimo, da se nam pridružite na Svetovnem dnevu snega 2018 – WSD 2018, ki bo med  Prešernovim trguomin Magistratom v petek, 18. januarja 2019 od 9h do 18h. 
V sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije in Timingom Ljubljana bomo dopoldan pripravili šolsko tekmovanje v smučarskih tekih, popoldan pa revijalno tekmovanje, s TV prenosom.
V dopoldanskem času bomo na dogodek povabili tudi osnovne šole, kot gledalce in z možnostjo sodelovanja pri programu kot športni dan (vnaprejšnji dogovori).
Program Svetovnega dneva snega bo potekal od 9h do 18h. K sodelovanju vabimo vsa društva, ki imate zimsko športno ponudbo, predvsem pa tista, ki želite in imate možnost, da čez cel dan pripravite aktivne predstavitve za otroke, mladino in odrasle. Če imate možnost, da šole tega dne izvedejo pri vas na poligonu del športnega dneva, nam to sporočite.
Ker imamo sneg zagotovljen, nam sporočite, če ga tudi vi potrebujete za svojo dejavnost oz. sporočite, kaj potrebujete in kako bi lahko pripravili zimsko aktivno predstavitev. Vsaka nova, zanimiva ideja je vedno dobrodošla, zato bomo veseli, če imate kakšen predlog.
Ker je zimski dogodek nekoliko drugače zasnovan kot ostali vas vse, ki se zanimate za sodelovanje vabimo, da izpolnite prijavnico, vse ostale podrobnosti, želje in možnosti, se bomo dogovorili naknadno.
Program (9h do 18h)
9h                     Začetek šolskih tekmovanj
                           Aktivnosti društev / športni dan
                           Mini Planica
11h                    Začetek zimske športne tržnice
11h do 15h      Animacije smučarskega teka za otroke in odrasle
15.30 do 18h Revijalna tekma v smučarskih tekih
 Spletne prijave oddajte do 14. 12. 2018 preko povezave: KLIK
Za društva člane športnih zvez, je sodelovanje na dogodku brezplačno, dogodek je brezplačen tudi za obiskovalce.
Dogodek sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.
Športna zima, Svetovni dan snega v Ljubljani 2018: