Povabilo na DAN TEKA V LJUBLJANI, 28.3.2015

Razgibajmo Ljubljano stopa v pomlad z dvojnim sporedom. V soboto, 28. marca se bo v opoldansko-popoldanskem času v Festivalni dvorani dogajal največji sobnokolesarski (spinning) maraton, ki bo povrhu dobrodelen (ne se ustrašiti ob besedi maraton, saj boste lahko sodelovali v meri in času, ki vam bo na voljo). Ker pa se je pravkar začela sezona množičnih tekov, bomo na isti dan, pri Hiši športna na Bregu ob Ljubljanici, pripravili predstavitev ljubljanske tekaške ponudbe…

 
Medtem, ko je program Spinning maratona že nekaj časa znan, tekaškega še sestavljamo in ga nameravamo objaviti v prihodnjih Športnih utrinkih. Za zdaj pa k sodelovanju vabimo VSA zainteresirana društva in organizacije, ki se tako ali drugače čutijo pripadne teku. Namen je Ljubljančanom pokazati bogato tekaško ponudbo, ki ni povezana le z Ljubljanskim maratonom, ampak predvsem na dane možnosti za tek, ki jih na zelenih površinah v našem glavnem mestu, predvsem pa v njegovi okolici, res ne manjka.
Po naših podatkih imamo v Ljubljani štiriindvajset ponudnikov tekaške vadbe in sedemindvajset organizatorjev tekaških dogodkov. Če zraven prištejemo še recimo ponudnike tekaške opreme, obutve in pripomočkov, dodatkov k prehrani, medicinske preventive in kurative, založb s knjigami in priročniki s tekaško vsebino, dobimo lahko odličen program predstavitve pri Hiši Športa na Bregu in Novem trgu v soboto, 28.3.2015, med 10. in 13. uro.
 
Organizatorje tekaških vadb, prireditev, knjig, merilnih pripomočkov in ostalih potrebnih ali modnih dodatkov k teku zato vabimo k sodelovanju. Prijavo po telefonu ali e-pošti pričakujemo do petka, 13. marca 2015.
 
Informacije in prijave:
 
Sodelovanje je brezplačno za vse člane občinskih zvez, ki sodelujejo v organizaciji programa Razgibajmo Ljubljano.
Program sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.