Mali nogomet

Zaključek Letne rekreativne lige v malem nogometu 2021

Preteklo nedeljo se je zaključila Letna rekreacijska liga v malem nogometu 2021, ki jo organizira Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav. Letna rekreativna liga, ki poteka v dveh delih spomladanskem in jesenskem, se izvaja na zunanjih malo nogometnih igriščih v Športnem parku Kodeljevo in v športnem rekreacijskem centru Jama na Vodovodni cesti 25. Kot že vrsto let pa se zaključni turnir oziroma končnica izvaja v dvorani Športni center Triglav. Na turnir so bile povabljene vse ekipe, ki so sodelovale v letošnji Letni rekreacijski ligi. Na zaključnem turnirju so prve štiri ekipe iz vsake kategorije prejele tudi pokale.

Končna lestvica v Letni rekreacijski ligi v malem nogometu v letu 2021 ligaški del.

Kategorija Abraham:

 1. Mesto BMV
 2. Mesto Vulkanizerstvo Stipič
 3. Mesto Tekape BMV

Kategorija Člani:

 1. Mesto KMN Lokomotiva
 2. Mesto FIN servis
 3. Mesto Mizarstvo Hočevar

Končna lestvica zaključnega turnirja/končnice..

Abraham:

 1. Mesto Vulkanizerstvo Stipič
 2. Mesto ALL4U-Druga pomoč
 3. Mesto BMV
 4. Mesto Kričač

Člani:

 1. Mesto KMN Lokomotiva
 2. Mesto Mizarstvo Hočevar
 3. Mesto FIN servis
 4. Mesto Green Cave

Letni rekreativno ligo v malem nogometu sofinancira Mestna občina Ljubljane.

KMN Lokomotiva

Vulkanizerstvo Stipič

ZIMSKA LIGA V DVORANSKEM NOGOMETU ZA POKAL ŠPORTNE ZVEZE LJUBLJANE 2021/22
Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav letos organizira že 21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022. Tekmovanje je razpisana v članski in veteranski kategoriji, potekala pa bo med vikendi. Liga se bo pričela v mesecu novembru in bo potekala do meseca aprila 2022, igralni dnevi bodo vikendi v popoldanskem času. Način tekmovanja je ligaški po pravilih igre za futsal NZS, število igralcev je 5+1, igra se na stranski out brez akumuliranih prekrškov z manj odbojno žogo 2 x 20 minut. Sistem igranja in končnica se bosta določili naknadno.

Prijavnice lahko oddate po e-mailu klemen.sodrznik@siol.net, ali v pisarni Športnega centra Triglav od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure ali pa v lokalu Športnega centra Triglav vsak dan od 16. do 23. ure. Za vse dodatne informacije lahko pokličete 040/241-561 (Klemen Sodržnik), 01/ 566 12 41 (Športni center Triglav).

Razpis in prijavnico za 21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 je objavljen na spletni strani Športnega centra Triglav https://www.sctriglav.si/2021/09/29/xxi-zimska-liga-ljubljane/ .

21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 sofinancira Mesta občina Ljubljane.