Košarka

Rekreativna zimska liga Ljubljane v košarki

Športno društvo Fenomeni objavlja razpis za rekreativno ligaško tekmovanje v košarki. Tekmovanje bo potekalo od meseca novembra do predvidoma sredine meseca aprila, odvisno od števila prijavljenih ekip. Tekme se bodo igrale v Športno rekreacijskem centru Ježica v Savljah, igralni dnevi so sobote in nedelje. Tekmovalo se bo po pravilih KZS in določilih tega razpisa ob upoštevanju priloženih propozicij. Igra se v eni starostni kategoriji in sicer članski, igralci I. SKL in II. SKL nimajo pravice nastopa v ekipah.

Prve tri ekipe prejmejo pokale, ki jih vsako leto, na prireditvi ŠPORTNIK LJUBLJANE podeljuje Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane.

Za vse dodatne informacije lahko kontaktirate vodjo tekmovanja na e-mail gnarobe@gmail.com oziroma na telefonsko številko 031 616 253.

Razpis, propozicije in prijavnico objavljamo v priponki.

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.

Športno društvo Fenomeni bo od oktobra do aprila v Športnorekreacijskem centru Ježica v Savljah pripravil košarkarsko ligo za rekreativne igralce. Predviden začetek tekmovanja je 17. oktobra, tekme pa boste igrali ob vikendih, ob sobotah in nedeljah, med 10. in 18. uro.

Igra traja 4 x 10 minut »kosmate igre«. V ligi v ekipah nimajo pravice nastopati igralci I. SKL in II. SKL. Rok za pisne prijave je 5.10.2021, prijavnina pa znaša 350 € za ekipo.

Več informacij je dostopnih na povezavi: https://www.szlj.si/2021/09/21/ljubljanska-zimska-rekreativna-kosarkarska-liga/