Mali nogomet

Zaključek Letne rekreativne lige v malem nogometu 2022

Drugi, jesenski del Letne rekreativne lige je tako kot prvi, spomladanski del potekal na malo nogometnem igrišču Kodeljevo in v »Jami« za Bežigradom. Letošnje Letne malo nogometne lige se je skupno udeležilo 16 ekip.  Na Kodeljevem je tekmovala starostna kategorija Abraham kjer je prvo mesto osvojila ekipa Vulkanizerstvo Stipič, drugo mesto ekipa BMV in tretje mesto ALL4U gradnje BMV. V članski starostni kategoriji so tekme potekale za Bežigradom v »Jami«. Letošnji naslov prvaka je obranila ekipa KMN Lokomotiva, drugo mesto je zasedla ekipa Zumiks trans, tretje pa ekipa Litostroj Power.

Najboljše štiri ekipe iz obeh kategorij so prejele pokale.

ZAKLJUČNI TURNIR ABRAHAM:

Vulkanizesrtvo Stipič

BMV

ALL4U gradnje-BMV

Tekape BMV

ZAKLJUČNI TURNIR ČLANI:

KMN Lokomotiva

Litostroj Power

Zumiks trans

Saje

Letni rekreativno ligo v malem nogometu sofinancira Mestna občina Ljubljane.

Slike lahko snameš z neta, pošiljam pa jih tudi v priponki.

Slike si lahko ogledate na povezavi: https://www.szlj.si/2022/10/26/zakljucek-letne-rekreativne-lige-v-malem-nogometu-2022/

Zimska liga Ljubljane v malem nogometu 2022/23

Športna zveza Ljubljana, ki je nosilec programa ljubljanskih rekreativnih lig, v sodelovanju s Športnim centrom Triglav v sezoni 2022/2023 ponovno organizira Zimsko ligo v dvoranskem nogometu. Liga je razpisana v članski in veteranski starostni kategoriji. Liga bo že 22. leto zapored potekala v dvorani Športni center Triglav. Igralni dnevi so sobote in nedelje, med prazniki se liga ne bo izvajala. Pričetek lige se bo predvidoma v mesecu novembru in bo potekala do meseca aprila 2023. Način tekmovanja je ligaški po pravilih igre za futsal NZS, število igralcev na igrišču je 5+1, igra se na stranski out brez akumuliranih prekrškov, 2 x 20 minut. Sistem igranja in končnica se bosta določili naknadno. Najboljše štiri ekipe Zimske lige bodo prejele velike pokale in vrednostni bon za gostinske storitve v lokalu Športni center Triglav.

Prijavnice lahko oddate po e-mailu klemen.sodrznik@siol.net, ali v pisarni Športnega centra Triglav od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure ali pa v lokalu Športnega centra Triglav vsak dan od 16. do 23. ure. Za vse dodatne informacije lahko pokličete 040 241 561, Klemen Sodržnik.

Razpis za 22. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2022/2023 objavljamo na spodnji povezavi.

22. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2022/2023 sofinancira Mesta občina Ljubljane in Fundacija za šport.

Zaključek Zimske rekreativne lige v dvoranskem nogometu

V soboto, 07.05.2022 se je v članski kategoriji zaključila Zimska rekreativna liga v dvoranskem nogometu, ki jo je organizirala Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav. Zimska liga v dvoranskem nogometu je potekala po turnirskem načinu, odigralo se je pet turnirjev.

Zimska rekreativna liga v malem nogometu je tudi v letošnji sezoni potekala v dvorani Športnega centra na Vodovodni cesti 25. Prve tri ekipe so za osvojena mesta prejele pokale, prejele pa bodo tudi nagrade na prireditvi Športnik Ljubljane 2022.

Končni vrstni red:

1.           Mesto FC SMLEDNIK

2.           Mesto LITOSTROJ POWER

3.           Mesto EKO KLINER

4.           Mesto TOP TEAM

Rekreativna lig v malem nogometu se je preselila na zunanja igrišča. Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Športnim centrom Triglav tudi letos izvaja Letno rekreativno ligo v malem nogometu, ki se je v članski in Abraham kategoriji pričela v torek, 10. maja na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami« in na zunanjem igrišču na Kodeljevem-igrišče C.

Zimsko in Letno rekreativno ligo v malem nogometu sofinancira Mestna občina Ljubljane.

Letna rekreativna liga v malem nogometu 2022

V torek, 10.05.2022 se bo v organizaciji Športne zveze Ljubljane in v sodelovanju Športnega centra Triglav pričela ljubljanska Letna rekreativna liga v malem nogometu. Ljubljanska rekreativna v malem nogometu bo tako kot vsa leta do sedaj potekala med tednom na zunanjih asfaltnih malo nogometnih igriščih.

V torek, 10.05.2022 se bodo tekmovanja v starostni kategoriji Abraham pričela na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami« in na zunanjem igrišču na Kodeljevem-igrišče C. Članske tekme pa se bodo pričele v sredo, 11.05.2022  na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 »V Jami«.

Informacije o tekmovanju lahko spremljate na spletni strani Športnega centra Triglav https://www.sctriglav.si/2022/04/07/lrl-v-malem-nogometu-2022/.

Letno rekreativno ligo v malem nogometu 2022 sofinancira Mestna občina Ljubljane.

Malo nogometna Zimska liga Ljubljane 2021/2022

V dvorani Športni center Triglav se bo to nedeljo nadaljeval 4.turnir 21. Zimske lige Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022. Tekmovanja v članski kategoriji potekajo med vikendi. V ligi sodeluje sodelujejo 4 ekipe.

Trenutna lestvica po 3. odigranih turnirjih:

 1. FC Smlednik        20         
 2. Litostroj Power 18         
 3. EKO kliner           14
 4. Top team            8            

Razpored prihajajočih tekem si lahko ogledate na spletni povezavi www.sctriglav.si.

21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 sofinancira Mesta občina Ljubljane.

Letna rekreativna liga v malem nogometu 2022

Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Športnim centrom Triglav objavlja razpis ljubljanske Letne rekreativne lige v malem nogometu. Ljubljanska rekreativna v malem nogometu bo tako kot vsa leta do sedaj potekala med tednom na zunanjih asfaltnih malo nogometnih igriščih. En del ligaškega tekmovanja bo potekal na zunanjem asfaltnem igrišču pri dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 ali tako imenovani »Jami«, drugi pa na zunanjem igrišču na Kodeljevem-igrišče C. Tekmovanje je razpisano v starostnih kategorijah, člani in abraham in bo potekalo predvidoma v mesecu maju, juniju, septembru in oktobru. Končnica se bo odigrala v mesecu novembru v dvorani Športni center Triglav. Seveda pa bo potek tekmovanja odvisen od razmere v državi. Rok za prijave je do petka, 06.05.2022.

Ostale informacije lahko preberete na razpisu, ki je objavljen na spletni strani Športnega centra Triglav https://www.sctriglav.si/2022/04/07/lrl-v-malem-nogometu-2022/, prav tako je na tej povezavi objavljena tudi  prijavnica.

Letno rekreativno ligo v malem nogometu 2022 sofinancira Mestna občina Ljubljane.

Malo nogometna Zimska liga Ljubljane 2021/2022

V dvorani Športni center Triglav se bo to nedeljo nadaljeval 2. krog 21. Zimske lige Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022. Tekmovanja potekajo med vikendi v članski kategoriji. V ligi sodeluje sodelujejo 4 ekipe.

Tekmovanja v letošnji sezoni potekajo po sistemu ligaških turnirjev, pravila igre so izvajajo po pravilniku futsala NZS. Število igralcev na igrišču je 5+1, igra se na stranski out brez akumuliranih prekrškov z manj odbojno žogo 2 x 20 minut. Tekmovanja po sistemu ligaških turnirjev potekajo tako, da se odigra več posameznih turnirjev, kjer ekipe za osvojeno mesto dobijo določeno število točk, ki se seštevajo. Ekipa, ki bo na koncu tekmovanja osvojila največ točk bo zmagovalka Zimske lige 2021/22. Proglasitev zmagovalca bo v mesecu maju. V Zimski ligi sodeluje Ljubljane sodeluje 4 ekipe.

Lestvico z rezultati lahko spremljate na naslednji spletni povezavi www.sctriglav.si.

21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 sofinancira Mesta občina Ljubljane.

Zaključek Letne rekreativne lige v malem nogometu 2021

Preteklo nedeljo se je zaključila Letna rekreacijska liga v malem nogometu 2021, ki jo organizira Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav. Letna rekreativna liga, ki poteka v dveh delih spomladanskem in jesenskem, se izvaja na zunanjih malo nogometnih igriščih v Športnem parku Kodeljevo in v športnem rekreacijskem centru Jama na Vodovodni cesti 25. Kot že vrsto let pa se zaključni turnir oziroma končnica izvaja v dvorani Športni center Triglav. Na turnir so bile povabljene vse ekipe, ki so sodelovale v letošnji Letni rekreacijski ligi. Na zaključnem turnirju so prve štiri ekipe iz vsake kategorije prejele tudi pokale.

Končna lestvica v Letni rekreacijski ligi v malem nogometu v letu 2021 ligaški del.

Kategorija Abraham:

 1. Mesto BMV
 2. Mesto Vulkanizerstvo Stipič
 3. Mesto Tekape BMV

Kategorija Člani:

 1. Mesto KMN Lokomotiva
 2. Mesto FIN servis
 3. Mesto Mizarstvo Hočevar

Končna lestvica zaključnega turnirja/končnice..

Abraham:

 1. Mesto Vulkanizerstvo Stipič
 2. Mesto ALL4U-Druga pomoč
 3. Mesto BMV
 4. Mesto Kričač

Člani:

 1. Mesto KMN Lokomotiva
 2. Mesto Mizarstvo Hočevar
 3. Mesto FIN servis
 4. Mesto Green Cave

Letni rekreativno ligo v malem nogometu sofinancira Mestna občina Ljubljane.

KMN Lokomotiva

Vulkanizerstvo Stipič

ZIMSKA LIGA V DVORANSKEM NOGOMETU ZA POKAL ŠPORTNE ZVEZE LJUBLJANE 2021/22
Športna zveza Ljubljane v sodelovanju s Športnim centrom Triglav letos organizira že 21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022. Tekmovanje je razpisana v članski in veteranski kategoriji, potekala pa bo med vikendi. Liga se bo pričela v mesecu novembru in bo potekala do meseca aprila 2022, igralni dnevi bodo vikendi v popoldanskem času. Način tekmovanja je ligaški po pravilih igre za futsal NZS, število igralcev je 5+1, igra se na stranski out brez akumuliranih prekrškov z manj odbojno žogo 2 x 20 minut. Sistem igranja in končnica se bosta določili naknadno.

Prijavnice lahko oddate po e-mailu klemen.sodrznik@siol.net, ali v pisarni Športnega centra Triglav od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure ali pa v lokalu Športnega centra Triglav vsak dan od 16. do 23. ure. Za vse dodatne informacije lahko pokličete 040/241-561 (Klemen Sodržnik), 01/ 566 12 41 (Športni center Triglav).

Razpis in prijavnico za 21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 je objavljen na spletni strani Športnega centra Triglav https://www.sctriglav.si/2021/09/29/xxi-zimska-liga-ljubljane/ .

21. Zimsko ligo Ljubljane v dvoranskem nogometu za pokal Športne zveze Ljubljane 2021/2022 sofinancira Mesta občina Ljubljane.