Vadba na OTOKIH ŠPORTA

Vedno bolj se zopet zavedamo, da je vadba ključnega pomena za zdravje človeka. Zmerna telesna vadba je tista vadba, ki jo zmore prav vsak in je dostopna vsem. Hoja in tek spadata med najbolj poznane vadbe, ki jih izvajamo  naravi, z nekaj osnovne opreme pa je to tudi cenovno najbolj dostopna vadba. Poleg aerobne vadbe pa je dobro, da se tedenski vadbi doda tudi vadbo za moč in gibljivost. Do sedaj je bil tak način vadbe največkrat mogoč le v fitnes centrih, že nekaj časa pa je ta vadba, dostopna tudi v naravi.  Naprave za vadba na otokih športa so namenjene vadbi za moč, gibljivost, za ravnotežje in vzdržljivost.

V kratkem času je bilo v Ljubljani na novo postavljenih kar veliko naprav za ulično vadbo in trim otokov tako, da je njihov seznam precej dolg.  T.i.  otoki športa so dosegljivi v vseh delih Ljubljane, v Razgibajmo Ljubljano pa vam pomagamo, da s pomočjo športnih strokovnjakov pomagamo pri načrtovanju vadbe in o pravilni uporabi naprav.

Ker je jesen še lepa in zares še vedno omogoča tovrstno vadbo na prostem vas vabimo, da na obiščete na vam najbližji lokaciji in postanete tudi tedenski uporabnik naprav za ulično vadbo, trim otokov in naprav ter trim stez!

Še en mesec se nam lahko pridružite na naslednjih lokacijah: