ŠPORTNO POLETJE 2017 – razpis in prijave

Tudi letos v konzorciju RAZGIBAJMO LJUBLJANO, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana, pripravljamo ŠPORTNO POLETJE, dogodek, ki združuje športe, ki svoje dejavnosti izvajajo poleti. Izvedli ga bomo v soboto, 27. maja 2017.

Tokrat bodo glavne predstavitve na Ljubljanici, spremljajoče pa ob Ljubljanici, na več lokacijah. 

Na Ljubljanici bo več dogodkov: jadralci(JK Ljubljana), z Jadralno regato dvojic za pokal Ljubljanskega zmaja, od Špice do Hradeckega mostu, veslači in SUP-arji bodo ob Bregu, med Šentjakobskim in Čevljarskim mostom, pripravili Ljubljana Paddle Challenge 2017, s tekmovanjem v SUP-u (SUPklub Ljubljana), tekmovanjem četrtnih skupnosti v velikih kanujih in s slalomsko tekmo v kanujih (KKK Ljubljana in Kajakaška zveza Slovenije). Tekmovanja bodo od 10h do 21h.

Na Špici, Bregu, Novem trgu in Hribarjevem nabrežju se bodo predstavila ostala društva, ki ponujajo poletne športne dejavnosti ali jih kakorkoli drugače lahko povežemo s poletjem. Na dogodku bodo na voljo stojnice, za katere pa želimo, da jih uporabite le kot pripomoček in, da se bolj osredotočite na zanimivo predstavitev. Iz preteklih dogodkov so društva že spoznala, da  je veliko večji učinek, če društva pripravijo aktivno in zanimivo predstavitev, ki bo obiskovalce pritegnila. 
Predsatvitve “na obali” bodo od 10h do 13h, z možnostjo podaljšanja.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno za vsa društva, člane ene od naši zvez športnih društev (ŠZL, Krim in Slovan) oz. pridružene člane konzorcija, to so tisti, ki z nami sodelujejo preko drugih letnih dogovorov in sodelovanj. Če še niste član nobene zveze oz. pridružen član konzorcija in bi to želeli postati, nam za dodatne informacije, način in pogoje včlanitve in sodelovanja, pišite:

·  za včlanitev v Športno zvezo Ljubljane na info@szlj.si
·  za včlanitev v Zvezo športnih društev Krim na zsd.krim@gmail.com
·  za včlanitev v Zvezo športnih društev Slovan na info@snezinka.com

Sodelujete lahko tudi kot nečlani, a v tem primeru sklenemo poseben dogovor, zanj lahko pišete na zgoraj naštete naslove zvez ali na razgibajmo.ljubljano@gmail.com

Če ste se odločili, da boste sodelovali na Športnem poletju 2017 prosimo, da se prijavite preko spletne prijavnicedo četrtka, 4. maja 2017.
O drugih podrobnostih boste prijavljeni obveščeni preko maila. 

Informacije: razgibajmo.ljubljano@gmail.com