ŠPORTNA POMLAD – VADBA NA OTOKIH ŠPORTA


Letos Športno pomlad v Razgibajmo Ljubljano začenjamo nekoliko drugače. Skupaj z našimi društvi in njihovim strokovnim kadrom pripravljamo svetovanja, ki so namenjena rekreativcem. Tistim rekreativcem, ki uporabljajo zunanje fitnes in trim otoke ter trim steze. Program in vadba se imenujeta OTOKI ŠPORTA.

Od 10. aprila, do začetka poletja se boste tisti, ki želite tudi s pomočjo športa živeti bolj zdravo, lahko udeležili svetovalnih uric na trim stezah, trim otokih in zunanjih fitnes napravah. Na, po urniku, določenih lokacijah bodo prisotni športni strokovnjaki, ki bodo svetovali o uporabi naprav in načrtovanju vadbe. Vadba bo potekala 2 šolski uri (1,5 ure). Pri svetovanjih ne gre za vodeno skupinsko vadbo. Zaradi lažje organizacije prosimo, da se svetovanja udeležite na 45 minut (primer: če vadba traja od 17:30 do 19h, je začetek prve vadbe ob 17:30, druge pa ob 18:15)

Podobno, a vendarle malo drugače, bo tudi pri vadbi na trim stezah, kjer sta določena ura in izhodišče, nato pa se zbrana skupina odpravi po poti, od naprave, do naprave.

S svetovanjem pričenjamo na nekaj lokacijah v Ljubljani, vsak teden pa bomo dodali novo lokacijo. Vadba na posameznih lokacijah bo potekala predvidoma 10x, z možnostjo ponovitve jeseni. 

Spremljajte nas, kmalu dodamo nove lokacije in termine!